Toerisme

/Toerisme
Toerisme2014-06-12T06:51:15+00:00

Toerisme Venray

Ideaal voor toeristen

Komt u niet uit Venray en zoekt u een karakteristieke bruine kroeg, dan is Halfweg ‘the place to be’. Nog geen 10 minuten lopen vanaf het treinstation en gelegen aan de meest toegankelijke weg van Venray; Halfweg is niet te missen! U vindt ons vlakbij de brug (A73) tussen Oostrum naar Venray.

Voor iedereen toegankelijk

Doordeweeks overdag is Halfweg het best te beschrijven als een ‘moderne’ bruine kroeg. In het weekend en in de avonden verandert de muziekstijl om ruimte te maken voor jeugdiger publiek, waarbij er natuurlijk altijd rekening wordt gehouden met wie er binnen zijn. Halfweg: dynamisch en gastvrij!

Terras en rookruimte

Met ons zomers terras en luxe rookruimte biedt Halfweg eenieder de mogelijkheid om gezellig te genieten van een drankje, hapje en een gezellige sfeer. Er is plaats genoeg om tot uzelf te komen of u kunt gezellig aan de bar aanschuiven voor een babbel met de kastelein en/of andere gasten.

Gratis WiFi

Het woord zegt het al, GRATIS WiFi; wilt u kosteloos op het internet surfen, uw email checken of op Facebook delen dat u bij de gezelligste kroeg in omstreken zit(!)? Vraagt u simpelweg een van onze personeelsleden om het wachtwoord.

Terras Halfweg Venray
Rookruimte Halfweg Venray
Gratis Wifi Halfweg

Cafetaria

Voor (hongerige!) toeristen ligt de cafetaria van Halfweg ideaal, halverwege de bekende stationsweg tussen Oostrum enVenray. Logeert u in een Hotel of bent u op bezoek bij vrienden/familie? Iedereen kan u de (stations)weg wijzen, u kunt ons niet missen…

Wij hebben een gevarieerd aanbod van snacks en hapjes tot volledige menu’s. Kom zeker eens een van de Wereld Burgers proberen, we serveren u graag!

Activiteiten

Met een ruim aanbod aan activiteiten hoeft u zich nooit te vervelen; darten, poolen, snookeren, biljarten, tafelvoetballen of uw geluk beproeven aan een van onze gokkasten.

Kom langs en ervaar het zelf!