Halfweg Menu’s

/Halfweg Menu’s
Halfweg Menu’s2016-10-27T14:33:43+00:00

Menu's

Varkensschnitzel Menu
Menu geserveerd met een varkens schnitzel, friet, mayonaise, ijsbergsla en cherrytomaatjes. Met keuze uit champignon- of zigeunersaus.

€9,50

Kip Schnitzel Menu

Kipschnitzel Menu
Menu geserveerd met een kip schnitzel, friet, mayonaise, ijsbergsla en cherrytomaatjes. Met keuze uit champignon- of zigeunersaus.

€9,95

Kip-sate Menu

Kip-saté Menu
Menu met malse stukjes kip in saté saus geserveerd met friet, mayonaise, ijsbergsla met cherrytomaatjes en een kruidendressing.

€6,50

Halfweg Menu

Halfweg Menu
Menu met keuze uit 2 frikadellen of kroketten geserveerd met friet, mayonaise, ijsbergsla en verse cherrytomaatjes.

€5,50

Loempia Menu

Loempia Menu
Rijkelijk gevulde loempia geserveerd met friet, mayonaise, ijsbergsla en verse cherrytomaatjes.

€5,95

Loempia Menu

Loempia Menu Vegetarisch
Rijkelijk gevulde groenteloempia geserveerd met friet, mayonaise, ijsbergsla en verse cherrytomaatjes.

€5,40

Groenteburger Menu
Menu met een groente burger op een broodje geserveerd met friet, mayonaise, ijsbergsla met cherrytomaatjes en een kruidendressing.

€6,75

Wereld burger Menu's

Real Burger Menu

Real burger menu
Een burger van puur rundvlees vers van de bakplaat op een gekarameliseerd broodje met wereldburgersaus, ijsbergsla, tomaat, rode ui,hamburgersaus en zure komkommer. geserveerd met friet, mayonaise en een frisse salade.

€6,95

Big American Menu

Big American Menu
Een burger van puur rundvlees vers van de bakplaat op een gekarameliseerd broodje met wereldburgersaus, ijsbergsla, tomaat, rode ui, cheddar cheese, hamburgersaus en zure komkommer. geserveerd met friet, mayonaise en een frisse salade.

€7,25

Russuan Burger Menu

Russian Burger Menu
Een burger van puur rundvlees vers van de bakplaat op een gekarameliseerd broodje met wereldburgersaus, ijsbergsla, tomaat, rode ui, cheddar cheese, hamburgersaus en zure komkommer en een spiegel ei. geserveerd met friet, mayonaise en een frisse salade.

€7,50

Argentina Burger Menu

Argentina Burger Menu
Twee burgers van puur rundvlees vers van de bakplaat op een gekarameliseerd broodje met wereldburgersaus, ijsbergsla, tomaat, rode ui, cheddar cheese, hamburgersaus en zure komkommer.

€9,95

Indian Burger Menu

Indian Burger Menu
Een burger van puur rundvlees vers van de bakplaat op een gekarameliseerd broodje met wereldburgersaus, ijsbergsla, tomaat, rode ui, indian saus en zure komkommer. Geserveerd met friet, mayonaise en een frisse salade.

€6,95

Big American

Bbq Bacon Burger Menu
Gekarameliseerd broodje met bbq saus, ijsbergsla, tomaat, rode ui, zure komkommer, cheddar cheese, burger van puur rundvlees en bacon. Geserveerd met friet, mayonaise en een frisse salade.

€7,50

XXL Burger

XXL Burger Menu
Een burger van maar liefst 330gram puur rundvlees vers van de bakplaat. Deze grote burger wordt voor u gebakken op de bakplaat en geserveerd op een gekarameliseerd brood”je” met wereldburgersaus, ijsbergsla, tomaat, rode ui, cheddar cheese, hamburgersaus en zure komkommer. Geserveerd met friet, mayonaise en een frisse salade.

€12,75

Australian Chicken Burger

Spicy Chicken burger

Een pittige kipburger op een gekarameliseerd broodje met wereldburgersaus, zure komkommer, ijsbergsla, tomaat, rode ui en chickenburgersaus. Geserveerd met friet, mayonaise en een frisse salade.

€7,50

African Spicy Chicken Burger

Australian chicken burger Menu

Een kipburger op een gekarameliseerd broodje met wereldburgersaus, zure komkommer, ijsbergsla, tomaat, rode ui en chickenburgersaus. Geserveerd met friet, mayonaise en een frisse salade.

€7,50

image1

Alaska Fish burger Menu

Een Fish burger op een gekarameliseerd broodje met Alaska saus, zure komkommer, ijsbergsla, tomaat, rode ui en wereldburgersaus. Geserveerd met friet, mayonaise en een frisse salade.

€7,50