Impressie

/Impressie
Impressie2014-06-12T06:13:38+00:00

Halfweg Venray – Café & Cafetaria

Café Halfweg is een van de langst draaiende cafés van Venray; al vanaf 1907 staat Halfweg bekend als het gezelligste bruine café van de regio. Met een bestaan van ruim 100 jaar dienen tijden van renovatie zich natuurlijk aan; vernieuwing en modernisering speelden de afgelopen jaren een belangrijke rol waarin Halfweg een aantal verbouwingen heeft ondergaan. Een nieuw, gezellig en mooi ruimtelijk terras werd aangelegd, gelegen aan de drukke bezienswaardige stationsweg, waar je de bedrijvigheid lekker aan je voorbij laat gaan onder het genot van een drankje en een hapje. Een complete vernieuwing van het interieur mag hier ook niet onvermeld blijven, daarnaast hebben we een grote en luxe rookruimte ingericht waar men tevens kan tafelvoetballen, ‘old school’ arcade kan spelen.

Met trots hebben wij in 2011 de aanbouw van ons cafetaria gerealiseerd, een moderne snackbar met de lekkerste gerechten.

Bij Halfweg voor ieder wat wils!

Hapjes en drankjes

Bij een gezellige kroeg hoort een borrel en een hapje, in Halfweg is dat niet anders. Wij hebben met ons aangelegen cafetaria een uitgebreid aanbod, variërend van snacks tot volledige maaltijden. Een lekker ijskoud pilsje of een smaakvol wijntje erbij en het enige wat u nog mee hoeft te nemen voor een leuke avond is: een goed humeur!